چگونه سرعت پرینتر سه بعدی خود را افزایش دهیم؟

   چگونه سرعت چاپگر سه بعدی خود را بدون از دست دادن کیفیت چاپ افزایش دهیم؟
آیا تا به حال پیش آمده که چاپ قطعه سه بعدی شما بیش از حد انتظار طول کشیده باشد و فکر راهی برای افزایش سرعت چاپ بدون افت کیفیت باشید؟ در این مقاله روش های مختلف برای رسیدن به این هدف را بررسی خواهیم کرد.
برای افزایش سرعت روش هایی چون تنظیم دقیق اسلایسر، تنظیم الگوی پر کردن، میزان تراکم پرکردن، ضخامت دیواره، سرعت چاپ و ... می تواند موثر باشد. اما جزئیات بیشتری برای این کار وجود دارد که می توان سرعت چاپ را بالا برد.
 
افزایش سرعت پرینتر

سرعت چاپ در تنظیمات اسلایسر را افزایش دهید

در حقیقت نمی توان گفت که سرعت چاپ مهمترین تاثیر بر زمان بندی چاپ را دارد، اما در کل می تواند به این کار کمک کند.
این تنظیمات بیشتر در بزرگی چاپ کمک کننده است. حسن این کار این است که می توانید سرعت و کیفیت چاپ خود را متعادل کنید.
در هنگام چاپ به تدریج سرعت چاپ را افزایش دهید و ببینید که آیا واقعا تاثیری بر کیفیت چاپ شما دارد یا نه؟
یک راه خوب برای افزایش سرعت چاپگر، کاهش لرزش چاپگر با محکم تر کردن آن است. می توان این کار را با محکم کردن پیچ ها، میله ها، تسمه ها و ... انجام داد و به طور کلی راهی برای کاهش و رفع ارتعاشات انجام داد، چون ارتعاشات باعث افت کیفیت چاپ نیز می شود.
یکی دیگر از تنظیماتی که می تواند مفید باشد، افزایش سرعت دیوار داخلی مطابق با سرعت کلی چاپ است. این گزینه می تواند با حفظ کیفیت چاپ، زمان چاپ را به طور قابل توجهی کاهش دهد.

تنظیمات شتاب و حرکت ناگهانی (Acceleration and Jerk Setting)

منظور از تنظیمات حرکت ناگهانی(Jerk Setting)، سرعت حرکت هد چاپ از حالت ثابت است. حالت ایده آل این است که شروع چاپ به جای این که خیلی سریع باشد، به آرامی صورت بگیرد.
منظور از تنظیمات شتاب (Acceleration Setting) این است که هد پرینتر شما با چه سرعتی به بیشترین سرعت خود می رسد و به این معناست که چاپگر شما در پرینت قطعات کوچک به حداکثر سرعت خود نمی رسد.
افزایش سرعت در تنظیمات حرکت ناگهانی، زمان چاپ را کاهش می دهد، اما ممکن است پیامدهای دیگری مانند ایجاد فشار مکانیکی به چاپگر و در نتیجه کاهش احتمالی کیفیت چاپ را نیز به همراه داشته باشد. زیرا در این حالت پرینتر دچار لرزش می شود و تعادل خود را از دست می دهد و کیفیت چاپ افت پیدا می کند.
برای حل این مسئله باید یک حد وسط برای سرعت Jerk پیدا کنید و بین بالاترین(H)  و کم ترین سرعت(L) ، حد وسط(M)  را انتخاب کنید.
مقادیر شتاب را نمی توان همیشه یک عدد ثابت در نظر گرفت و عوامل زیادی ممکن است بر روی آن تاثیر گذار باشد، به همین دلیل این مقدار بیشتر یک محدوده است تا یک عدد ثابت.
برای درک بهتر این مقدار، تنظیمات خود را با پرینت گرفتن یک قطعه مکعبی شکل بررسی کنید و میزان ارتعاش را روی گوشه ها، لبه، حروف روی مکعب بسنجید.
 
 
افزایش سرعت چاپگر سه بعدی

الگوی پر کردن (Infill Pattern)

در تنظیمات Infill شما الگوهای پرکننده زیادی دارید که از بین آن ها می توانید نقاط ضعف و قوت خود را انتخاب کنید. می توانید برای افزایش سرعت چاپ، الگویی را انتخاب کنید که سریع تر از بقیه چاپ می شود.
بهترین الگوی پرکردن برای افزایش سرعت چاپ الگوی خطی یا مستطیل می باشد، که به دلیل سادگی و حرکات کم می تواند الگوی مناسبی باشد. این الگو می تواند تا 25 درصد در زمان پرینت صرفه جویی داشته باشد.
این نکته را نیز باید در نظر گرفت که همیشه سرعت مد نظر نیست و گاهی اوقات قدرت چاپ، بیشتر اهمیت دارد و در این صورت باید الگویی را درنظر گرفت که قوی تر است و ممکن است مدت زمان بیشتری نسبت به الگوی خطی طول بکشد.
الگوی لانه زنبوری یک الگوی قوی و دقیق با پرکنندگی بالاست و برای پرینت نیاز به حرکات و چرخش بیشتر هد دارد.
بهترین حالت ایجاد تعادل بین قدرت و سرعت چاپ است. الگوی شبکه ای یا مثلثی یک الگوی پرکننده متعادل است که بین سرعت و قدرت چاپ نیز تعادل برقرار می کند.
یک ترکیبی که به روش های مختلفی آزمایش شده است، افزایش عرض اکستروژن در برش دهنده است.

تراکم پر کردن ((Infill Density

همانطور که می دانید میزان تراکم پرکردن 0% به معنای توخالی بودن قطعه و 100% به معنای پربودن کامل قطعه می باشد. قطعا داشتن چاپ توخالی زمان کمتری می برد، اما باید تعادل خوبی برای میزان تراکم پرکردن با نیازهای چاپ و مدت زمان مصرفی برقرار کرد.
گاهی اوقات استحکام قطعه چاپی مهم است و نباید کیفیت و استحکام را فدای زمان کرد، مانند پایه چاپی که قرار است تلویزیون روی آن نصب شود.
اما گاهی اوقات هدف از چاپ یک قطعه تنها بحث زیبایی است و داشتن تراکم بالا چندان اهمیتی ندارد.
براساس آزمایشات انجام شده اقتصادی ترین محدوده چگالی پرکننده که زمان مناسبی را نیز برای چاپ صرف می کند چیزی در حدود 20 تا 35 درصد است. اما به طور کلی باید هدف از چاپ قطعه را در نظر بگیرید و قطعه مورد نظر را چاپ کنید.

ضخامت دیوار یا پوسته قطعه (Wall Thickness/Shell)

بین ضخامت دیواره قطعه و میزان تراکم پرکردن رابطه ای وجود دارد که قبل از شروع چاپ بهتر است آن را بدانید و هنگامی که بتوانید تناسب درستی بین این دو برقرار کنید، مطمئن هستید که چاپ از هر لحاظی قابل قبول است.
این تناسب را باید به صورت تجربی و با آزمایش کردن به دست بیاورید.
به عنوان مثال اگر تنظیماتی با تراکم پر کردن کم و ضخامت دیوار کم داشته باشید، قطعه چاپی شما استحکام خیلی پایینی دارد و شکننده می شود و این نوع تنظیمات برای تست نمونه اولیه و درک ظاهر قطعه مناسب است.

چاپ چندین شی در یک چاپ

یکی از روش های کاربردی که می توان سرعت چاپ را افزایش داد، استفاده از فضای کامل صفحه چاپ و در نتیجه چاپ همزمان چند قطعه با هم است. این روش مخصوصا برای قطعه هایی که کوچک تر هستند مفید است.
 
 
 
 
 
 

جدیدترین مقالات

نیروی محوری

 پبچ ها اجزای مهمی هستند که در انواع محصولات از وسایل نقلیه گرفته تا راه آهن، هواپیما، ساختمان، پل و حتی گوشی کوچکی که در دست شماست، استفاده می شوند. هنگامی که نیروی

مقایسه بین SLA و SLS

 در SLS از لیزر قدرتمند استفاده می شود و دو نوع DMLS و SLM وجود دارد. SLS با پلیمرهایی مانند نایلون کار می کند. SLA نیز از لیزر استفاده می کند، اما این دو به دلیل مو

استریولیتوگرافی و نحوه عملکرد آن

 می توان گفت استریولیتوگرافی از قدیمی ترین شکل های پرینتر سه بعدی است. در ادامه همه چیز در مورد نحوه عملکرد این فناوری را بررسی می کنیم.

موارد بیشتر