خودتون را پرینت کنید!

 سلفی ها روشی کلاسیک برای ثبت خاطرات و لحظات شاد هستند. اخیرا با کمک چاپگرهای سه بعدی می توان سلفی های دو بعدی را به مدل های پرینت سه بعدی تبدیل کرد. این سلفی ها حس خوبی دارند چون به صورت فیزیکی هستند، نه دیجیتالی.
 سلفی سه بعدی شامل اسکن های دقیق و پرینت سه بعدی با وضوح بالا و بعد از آن پردازش مدل چاپ شده است.
افراد معمولا برای یادآوری روزهای خوبی که دارند مثل جشن عروسی، تولد و ...  سلفی می گیرند. گاهی اوقات عروس و داماد ها علاقه دارند تا مدل سلفی خودشون را برای تزئین روی کیک قرار دهند. جالب است بدانید برخی شرکت ها برای بازاریابی یا حتی لوگوی خود از این روش استفاده می کنند.
 
سلفی سه بعدی
این  کار معمولا چیزی بین 50 تا 200 دلار هزینه دارند و شاید به این دلیل است که مردم فقط دررویدادهای خاص این روش را برای ثبت لحظاتشان استفاده می کنند.
برای این کار به تجهیزات پیچیده یا تخصصی خاصی نیاز ندارید. این فرآیند به طور کلی با اسکنی که لحظه سلفی را ثبت کند شروع می شود و با یک مدل چاپ شده سه بعدی تمام می شود. بعضی از اسکنرها برای اسکن اجسام کوچک و با جزئیات مناسب تر هستند و بعضی از اسکنرها برای گرفتن سر و بدن به طور کلی بهتر هستند.
اولین کار آماده کردن اسکنر سه بعدی است. همانطور که گرفتن یک عکس خوب و حرفه ای نیاز به تجهیزات دارد، یک اسکن سه بعدی قابل قبول نیز نیاز به نور و تجهیزات دارد. برای گرفتن اسکن سه بعدی بهتر است پس زمینه ساده و یا تک رنگ باشد.
برای ثبت این اسکن با استفاده از دوربین با کیفیت بالا باید تعداد زیادی عکس از تمام جهات و زوایا گرفته می شود.
البته اسکن را می توان با اسکنر سه بعدی مخصوص، تلفن همراه یا دستگاه فتوگرامتری انجام داد. به هر حال هنگامی که عملیات اسکن کامل شد، تصاویر گرفته شده باید پردازش شوند و به هم متصل شوند تا یک مدل سه بعدی کامل تشکیل شود.
مدل آماده شده را می توان به یک پرینتر سه بعدی برای چاپ ارسال کرد.
 
خدمات پرینت سه بعدی
حرفه ای ها معمولا از چاپگرهای رزینی با کیفیت بالا استفاده می کنند تا جزئیات کامل را پرینت کند. سلفی های سه بعدی را می توان  با مواد مختلف مانند گچ و فلز یا PLA کار کرد. PLA هزینه کمتری دارد اما جزئیات را به خوبی نشان نمی دهد. گچ برای چاپ بسیار عالی و دقیق است اما شکننده است. فلز هم دقیق است و هم اینکه استحکام زیادی دارد.
 
پرینت سلفی
نکته مهم بعد از عملیات چاپ، پردازش است که می توان در این مرحله لایه ها را صاف کرد و سنباده زد، رنگ آمیزی کرد و حتی پوشش محافظ اضافه کرد. می توان گفت در این قسمت است که مدل چاپ شده از یک چاپ سه بعدی معمولی به یک سلفی خاص و با کیفیت بالا تبدیل می شود.
برای گرفتن سلفی سه بعدی عالی و قابل قبول ریزه کاری هایی هست که باید آن ها را مد نظر گرفت:
دقت: باید دقت مورد نیاز برای گرفتن اسکن را در نظر بگیرید. این دقت می تواند بین 30 تا 100 میکرون باشد. برای این کار باید روی وضوح تمرکز کنید. وضوح ارتباطی مستقیم با دقت دارد و می توان گفت هرچه وضوح اسکنر بهتر باشد، دقت بالاتری دارد.
نورپردازی: یکی از فاکتورهایی که بر روی اسکن های شما تاثیرگذار است نور خوب است.به عنوان مثال نور زیاد باعث می شود تا اسکن ناقص باشد و خوب نباشد.
سرعت اسکن: معمولا اشیا استاتیک مشکلی برای سرعت ایجاد نمی کنند ولی بهتر است سرعت اسکن را در تنظیمات، تنظیم کنید و با خیال راحت اسکن را انجام دهید.
پس زمینه: برخلاف سلفی های معمولی که معمولا پس زمینه های جالبی دارند، سلفی های سه بعدی باید بدون پس زمینه باشند و بهتر است که پس زمینه سفید داشته باشد.
لباس: یکی دیگر از مواردی که بهتر است برای این نوع سلفی رعایت کنید، پوشیدن لباس بدون چروک است. زیرا اسکنر تمام جزئیات را ثبت می کند. همچنین سعی کنید تا ژست خوبی بگیرید که بتوانید برای مدت زمانی که اسکن انجام می شود تعادل خود را حفظ کنید.
پرینت: اسکنر سه بعدی معمولا جزئیات زیادی را ثبت می کند و ممکن است چاپ یک سلفی سه بعدی با تمامی جزئیات کمی سخت باشد. به همین دلیل حتما باید تنظیمات چاپ بررسی شود و ارتفاع لایه ها و سرعت چاپ به خوبی تنظیم شود تا مشکلی به وجود نیاید.
پردازش بخش پایانی فرایند سلفی سه بعدی است و شامل صاف کردن لایه ها، رنگ کردن مدل، افزودن برخی چیزها به مدل چاپ شده و ... می باشد. می توان گفت پردازش راهی عالی برای پوشاندن یا رفع هرگونه نقص در مدل سه بعدی است.
سلفی سه بعدی

بهترین برنامه ها برای اسکن سه بعدی

Google Play برای اندروید و آیفون پر از برنامه های اسکنر سه بعدی است. هنگام نصب این برنامه ها به تجهیزات اضافی خاصی نیاز نیست. برخی از آن ها به شرح زیر هستند:
  • Qlone: برنامه ای رایگان است که در IOS و Android  کار می کند. برای کار با این نرم افزار به پشت صحنه ای سیاه و سفید شبیه یک کد QR نیاز دارید.
  • Scandy Pro: این نرم افزار مخصوص گوشی های آیفون است و گوشی آیفون را به اسکنر سه بعدی رنگی تبدیل می کند. جالب است بدانید که می توانید اسکن ها را در گوشی ویرایش نیز کنید.
  • Scann3D : این برنامه به کاربران اندروید این امکان را می دهد که تا موبایل خود را به اسکنر سه بعدی تبدیل کنند. برای این کار باید از جسم در یک دایره پیوسته عکس برداری کنند.
  • 3D Creator: این نرم افزار نیز با تمام دستگاه های اندروید سازگار است و می توانید از طریق حالت سلفی آن، اسکن انجام دهید.
 

جدیدترین مقالات

نیروی محوری

 پبچ ها اجزای مهمی هستند که در انواع محصولات از وسایل نقلیه گرفته تا راه آهن، هواپیما، ساختمان، پل و حتی گوشی کوچکی که در دست شماست، استفاده می شوند. هنگامی که نیروی

مقایسه بین SLA و SLS

 در SLS از لیزر قدرتمند استفاده می شود و دو نوع DMLS و SLM وجود دارد. SLS با پلیمرهایی مانند نایلون کار می کند. SLA نیز از لیزر استفاده می کند، اما این دو به دلیل مو

استریولیتوگرافی و نحوه عملکرد آن

 می توان گفت استریولیتوگرافی از قدیمی ترین شکل های پرینتر سه بعدی است. در ادامه همه چیز در مورد نحوه عملکرد این فناوری را بررسی می کنیم.

موارد بیشتر